Wie wij zijn

Koninklijke Vezet

Als het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa is Vezet marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten. Iedereen werkt hard om dit voor elkaar te krijgen. Dat kan alleen maar met aandacht voor jou als medewerker en het productieproces.

Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat wordt gedaan met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. De medewerkers weten precies aan welke eisen de producten moeten voldoen. Zo kan de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Ook hygiëne is belangrijk tijdens het werk. Medewerkers dragen speciale werkkleding en zorgen ervoor dat deze code wordt nageleefd bij al onze productieprocessen.

Koninklijke Vezet

Ben jij fris en fruitig?
Kom werken bij Vezet!

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Koninklijke Vezet is de winnaar van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland Grootbedrijf 2017/2018


Bij Koninklijke Vezet staat alles in het teken om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groente en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.