Wie wij zijn

Koninklijke Vezet

Als het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa is Vezet marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten. Iedereen werkt hard om dit voor elkaar te krijgen. Dat kan alleen maar met aandacht voor jou als medewerker en het productieproces.

Jij kunt via Randstad aan de slag als productiemedewerker bij Koninklijke Vezet, het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa.

Werken bij Koninklijke Vezet biedt ongekende mogelijkheden binnen een gave, dynamische productieomgeving. Je kunt fulltime of parttime werken, voor langere tijd of een uitdagende bijbaan.
En je verdient een goed salaris, die dankzij toeslagen flink kan oplopen. 
‚Äč
Wil jij je werkweek zelf indelen? Ben je een aanpakker en wil je werken in het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa? Solliciteer direct en kom werken bij Koninklijke Vezet!

Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat wordt gedaan met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. De medewerkers weten precies aan welke eisen de producten moeten voldoen. Zo kan de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Ook hygiëne is belangrijk tijdens het werk. Medewerkers dragen speciale werkkleding en zorgen ervoor dat deze code wordt nageleefd bij al onze productieprocessen.

Wat jou toekomstige collega's van Koninklijke Verzet vinden

Ahmet: 

"Na een gespek bij Randstad ben ik gelijk binnen een week gaan werken bij Vezet. Ik heb van te voren voldoende informatie gekregen en een rondleiding. Zo kon ik gelijk goed starten! Het contact met Randstad verloopt super! Ze zijn altijd goed en snel bereikbaar via telefoon en/of mail. Ik heb al binnen 3/4 maanden intern een opleiding gedaan tot operator. Het gaat nu goed en wil mij zelf meer ontwikkelen. "

Frank

"Bij Vezet heb je meer dan voldoende doorgroeikansen, als je deze maar zelf met beide handen aangrijpt! Belangrijk daarvoor zijn inzet en behulpzaamheid tonen en netjes op tijd op werk verschijnen. Naast het werken met verse producten vind ik een van de leukste ervaringen bij Vezet het samenwerken met mensen uit werkelijk alle windstreken. Op 2 februari 2018 ben ik als uitzendkracht gestart. Na een half jaar verlenging ben ik vanaf 4 februari 2019 in dienst van Vezet met een 11 maanden contract. Inmiddels wordt mijn opgebouwde ervaring en vakkennis steeds vaker ingezet. "

Koninklijke Vezet

Ben jij fris en fruitig?
Kom werken bij Vezet!

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Koninklijke Vezet is de winnaar van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland Grootbedrijf 2017/2018


Bij Koninklijke Vezet staat alles in het teken om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groente en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.